Csatlakozz hozzánk az adománygyűjtéshez, hogy harcoljunk együtt az Ausztráliában levő tűz ellen

Kedves befolyásolók!

Az ausztráliai pusztító bozóttüzek nagyon elszomorítóak és sokan szerettek volna valamit tenni itt a Tolunán ennek érdekében. Szeretetünket és támogatásunkat szeretnénk kinyilvánítni- és biztosak vagyunk abban, hogy a világ minden tájáról érkező befolyásolóink ​​ugyanazt érzik. Lépjünk fel együtt globális közösségként és segítsünk a válságban élőknek.
A Toluna támogatja az ausztrál tűz elleni küzdelmet a ti adományaitok segítségével.

A Jutalomközpontban adományozási lehetőséget találtok az ausztrál Vöröskereszt számára, amelyen keresztül legalább 1000 pontot adományozhattok, de annyit adományozhattok, amennyit csak akartok. A Toluna ezután kipótolja az adományokat mivel célunk a 100K AUD együttes elérése.

Minden héten az összes adományozott összeget globálisan (ausztrál dollárban) küldjük az Ausztrál Vöröskeresztnek. Folyamatosan frissítjük ezeket az információkat oldalunkon, így nyomon követhetitek az általunk együtt adományozott összeggel kapcsolatos információkat.

Arra is biztatunk titeket, hogy terjesszétek a tolunán az ezzel kapcsolatos információkat, hogy minél több felhasználó tudjon kampányunkról. Ne felejtsétek el a #TolunaLovesAustralia hozzátenni az általatok létrehozott tartalmak címéhez, hogy könnyen megtalálhassuk őket.

Köszönjük a támogatásotokat és a nagylelkűségeteket!
A Toluna Csapat

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s