Toluna Étel Kézbesítés Verseny Szabályok

JÁTÉKSZABÁLYOK 

I. cikk : A Szervezet 

A Toluna SAS , 2 600 000 eurós tőkével , található a 5 avenue du château 94300 Vincennes cím alatt , bejegyezve a n ° 432033181 számmal a Kerskedelmi Nyilvántartásban, szervez egy szabad versenyt, ahol a vásárlás nem szükséges , az úgynevezett “Toluna Étel Kézbesítés Verseny Szabályok”, amely minden nap fog zajlani 2019. február 4-től. és 2019 február 12-ig . 

A verseny nyitott minden Toluna tag számára akinek 18 év feletti életkora van és a hivatalos lakója az alábbi országok egyikének : Argentína, Ausztria, Belgium, Brazília, Kolumbia, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Mexikó, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia , Peru, Portugália, Oroszország, Szaúd-Arábia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Egyesült Királyság és Egyesült Államok, kivéve a szervező cégek alkalmazottait és képviselőit, valamint azok ügyfeleit , alvállalkozóit és partnereit , családtagjaikat és azok közvetlen vagy közvetett szülőit vagy rokonait. 

II. cikk: A részvétel 

Annak érdekében, hogy egy tag részt vehessen legalább egy jeggyel kell rendelkezzen a sorsolás napján:


• A tagok beválthatnak 1000 pontot egy Nyereményjáték jegyért (a jegyek számára nem korlátozott )

A versenyen való részvétel ingyenes, és nem korlátozódik  háztartásonként egy bejegyzésre.


Ahhoz, hogy jogosultak legyenek a nyereményhez, a résztvevőknek profilfotókkal kell rendelkezniük, és “aktív” tagoknak kell lenniük:

• A tagoknak legalább 1 kérdőívet kellett kitöltsenek a sorsolást megelőző 30 napon belül. 
• A tagoknak létre kellet hozniuk legalább egy tartalmat, amely magában foglalja (de nem kizárólagosan) a témak és szavazások létrehozását, valamint a sorsolás hónapja során írt hozzászólásokat az oldalon található tartalmakhoz.

III. cikk : A nyertesek kijelölése és juttatása 

Minden nap 1 győztes lesz kisorsolva a résztvevő országok közül. A nyerteseket véletlenszerűen választjuk ki, és minden győztes egy teljes étkezést kap, amelyet közvetlenül haza szállíttatunk Valentin napkor.

IV. cikk : Díjak visszatérítése 

Bármely résztvevő a versenyen kaphat kérésre egy ugyan olyan értékű visszatérítést mint a csatlakozás költségei, öt perci csökkentett csatlakozásra alapozva. A visszatérítési kérést postai úton kell el küldeni a Toluna SAS- hoz és a résztvevő bankszámlájának adatait , igazolási címét és egy kivonatot egy számláról kell tartalmazzon, valamint a szállító nevét, a kapcsolat dátumát és idejét, de nem több, mint 30 nappal a verseny lejárási határideje után; a levélnek ezt a határidőt be kell tartania. A felmerült költségeket a résztvevő bélyegzéssel ellátott kérésére, vissza lehet fizetni, a “levél” szabvány alapján annak a hatályos mértéke szerint.

Csak egy visszatérítési kérelmet, egy játékra feliratkozott résztvevő részéről veszünk figyelembe, és csak egy borítékot ( ugyanazzal a névvel és azonos címmel ellátva) fogunk elemezni.

V. cikk : Kapcsolatok és használat

A részvétel magában foglalja az ismerését és az elfogadását az Internet funkcióknak, valamint annak korlátait , a védelem hiányát, az egyes adatok esetleges hűtlen kelését és a kalózkodásokat , illetve a szennyeződés veszélyét vírusokkal amik a hálózatban vannak. A Toluna SAS nem vállal felelősséget semmilyen visszaélésért, kellemetlenségért vagy problémáért, ami a számítógép használatából ered, vagy az internet hozzáférés miatt , esetleg telefon vagy bármilyen más műszaki tárgyal kapcsolatos , vagy ha ön küldött frissítéseket , helytelen vagy hiányos címekre.

VI.cikk : Pereskedés és Kötelezettségek

A részvétel ezen a versenyen magában foglalja a feltétel nélküli elfogadását a jelenleg feltüntetett szabályzatnak teljes egészében. Bármilyen megtévesztő vagy félrevezető információ , vagy bármilyen csalás kizárást eredményez . A Toluna SAS rendez bármilyen peres ügyet ami a játékkal és annak szabályaival kapcsolatos. Nem fog reagálni minden kérésre ami a szabályok értelmezését vagy alkalmazását érinti , mechanizmusokat, a játék módozatait vagy a nyertesek listáját , írásban vagy telefonon történjen is az . A Toluna SAS fenntartja a jogot, hogy bármilyen okból , ha úgy véli meghosszabbítsa vagy megszüntesse ezt a játékot .

 VII.cikk: Nyeremények bemutatása

A Toluna SAS nem tehető felelőssé a nyereményeket illető semmilyen kárért , elvesztésért vagy lopásért, ami a szállítmányok szállítása során fordulhat elő .

VIII.cikk: Megállapodás a Bizonyítékokkal kapcsolatban 

Csak a nyilvánvaló hibák kivételével, egyetért azzal, hogy a Toluna SAS játék során szerzett információkat, fel lehet használni bizonyítékként bármilyen peres ügynél, amely az elektronikus adatfeldolgozással (EDP ) vagy a játékban említett információkkal kapcsolatos.

IX.cikk : Joghatóság 

A résztvevők fenntartás nélkül elfogadják , hogy a puszta részvételükkel ebben a játékban, a Franciaországi jogok alkalmazását elfogadják és alá vetik magukat azoknak, beleértve az esetleges peres eljárásokat is, amelyek versenyen való részt vevésből fakadhatnak vagy amelyek közvetlenül vagy közvetve összefüggenek azzal, jogfenntartással bármilyen létező konfliktussal vagy törvényi joggal kapcsolatban. Bármely vita a felek között kizárólag a Grande Instance de Paris Törvényszék joghatósága alatt zajlik le és annak törvényei betartása kötelező .

X. cikk : Adatvédelem 

A január 6, 1978 , art . L.27 adatvédelmi törvény szerint a résztvevőknek joguk van hozzáférni , és kijavítani az adataikat. Semmilyen okból nem fogunk személyazonosításra alkalmas adatokat nyújtani a harmadik fél számára.

XI.cikk : Irodalmi és művészeti tulajdon jogok 

Összhangban a törvényi jogokkal, amelyek az irodalmi és művészeti tulajdont célozzák meg, valamint az elemek reprodukcióját és ábrázolását, akár részben vagy egészben is, ezen jogok megszegése, a játék során , szigorúan tilos. Minden védjegy bejegyzett védjegy.

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s