Jön a Mikulás, és így vannak Toluna karácsonyi termékei is!

Kedves tagok,

Mint azt tudjátok, a karácsony már az ajtón kopogtat és egyben a szívünkben is. Ideje megvenni a fát, ajándékokat vásárolni és megírni a karácsonyi jókívánságokat! Ahhoz, hogy kellőképpen megünnepeljük a karácsonyt a Toluna karácsonyi termékeket készített számotokra.

Tekintsétek meg a gyűjteményünket, rendeljétek meg amit szeretnétek a Jutalomközpontból, és mutassátok meg nekünk egy Témában, mit kaptatok a #TolunaWins címet használva!

Hópehely mintás gyertyák, karácsonyfa díszek és télapó figurás hűtőmágnesek elérhetőek a Jutalomközpontban, hogy örömet szerezzünk az egész házban!

Chritsmas_decorations_Toluna

Természetesen nem felejtettük el a karácsonyi zoknit sem. Másképp hol is hagyná a Mikulás az ajándékokat? Megtölthetitek édességgel és csinálhattok egy saját Advent Naptárat a képpel!

Christmas_Stocking_Toluna

Díszítsétek ti is magatokat  egy rénszarvas agancs fejpánttal, ha szeretnétek segíteni a Mikulásnak az ajándékok osztogatásában.

Santa_Hat_Toluna
Végül, mivel tudjuk, hogy mennyire stresszesek az ünnepek, a csapat úgy döntött, hogy egy Mikulás anti-stressz labdát kínál nektek. Rudolphot akartuk, de csak a Mikulás volt elérhető.

balle anti stress

Siessetek és rendeljétek meg a karácsonyi termékeket, mielőtt elfogynak!

Találkozunk az oldalon!
A Toluna Csapat

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s