Új funkciók és fejlesztések

Kedves tagok,

Lehet, hogy észrevettétek, hogy az utóbbi időben kicsit módosítottuk a webhelyet. A változások nem könnyen észrevehetőek, de néhány nagyon figyelmes tagunk már észrevette őket!

Ami egy ellentmondásos frissítésnek bizonyult, hogy az Elrejt gombot kicseréltük a Jelentés opcióval. A cél az, hogy könnyebbé tegyük a nem megfelelő tartalmak jelentését és a levélszemetek csökkentését.

jelentes

Ha rákattintatok a Jelentés gombra, akkor a Kapcsolatfelvételi űrlapra kerültök, ahol a Probléma típusa mező automatikusan kitöltődik, továbbá automatikusan hozzáadja a jelenteni kívánt tartalom azonosítási számát, amely biztosítja, hogy könnyen megtaláljuk azt.

A tartalmat csak akkor lehet jelenteni, ha levélszemét, nem megfelelő vagy sértő. Miután elküldtétek a sértő tartalommal kapcsolatos jegyet, a csapatunk ellenőrzi azt és meghozza a szükséges intézkedéseket.

report

A kényelmet szem előtt tartva megerősítettük a biztonsági rendszerünket is. Mától, be kell írjátok az aktuális jelszavatokat, valahányszor beváltjátok a pontjaitokat egy jutalomra, vagy frissítitek e-mail címeteket vagy a jelszavatokat.

jelenlegi

Egy másik frissítés az új videó funkcióra vonatkozik. Próbáltátok már?

Könnyebb feltölteni őket, a videók jobban láthatóbbak, ami azt jelenti, hogy a barátaitok nem fogják kihagyni őket!

dfsdg

A videókkal együtt apró változtatásokat hoztunk a feltölthető képek méretének növelését illetően is. Mostantól 4288 × 4288 méretű képeket is tölthet fel, annak ellenére, hogy a fájlméret még mindig nem haladhatja meg az 1 MB-ot (ezt is növelni fogjuk 😉)

fff

Végül van egy utolsó változás, amelyet csak néhány tag láthat pillanatnyilag. Frissítettük a böngészőlapon látható kis logót, amely megfelel az új logóknak. Azon szerencsés tagok között vagytok ti is, akik már látják?

befff

A Toluna.com  egyéb fejlesztései is folyamatban vannak, hiszen van még sok más amit szeretnénk javítani az oldalunkon, és reméljük, hogy ti is olyan izgatottak vagytok, mint mi. Még nem árulhatjuk el a titkainkat, de azért egy remek hírrel szolgálunk nektek:  Az Elrejt gomb visszatér!

Ne habozzatok megosztani a visszajelzéseteket a csapatunkkal az űzenőfalunkon keresztül vagy e-mailben, és tájékoztatni fogunk titeket a jövőbeli változásokról is.

Továbbra is befolyásoljátok a világot,

A Toluna Csapat

 

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s