A PayPal küszöbérték márciustól változik

Kedves befolyásolók,

A PayPal rendkívül népszerű jutalom, és a tagok kéréseire válaszolva kiterjesztettük azt egyre több közösségre. Törekszünk a jobbra a ti visszajelzéseiteket és a javaslataitokat felhasználva ami az új ajánlatokat, versenyeket, sorsolásokat stb. illeti, hogy a Toluna.com oldalon eltöltött idő kellemesebben teljen, mint valaha.

Paypal_Logo

A Toluna évek óta fedezi a PayPal kifizetések feldolgozási díját, hogy a jutalmakat ésszerű pontszámért lehessen kiváltani. A növekvő népszerűség azonban az elmúlt néhány hónapban a visszaváltási arányok jelentős növekedéséhez vezetett, ami arányosan növelte a Toluna költségeit.

Annak érdekében, hogy fedezzük a feldolgozási költségeket, miközben továbbra is kínáljuk ezt a jutalmat minden országban, a Toluna más korlátozások hozzáadása helyett úgy döntött, hogy 5 000 ponttal növeli az összes PayPal jutalom küszöbértékét ugyanazon készpénzértékért.

Ennek a folyamatnak a részeként a PayPal átmenetileg március 1-től deaktiválódik, és március 15-ig új beváltási értékekkel vissza lesz állítva.

Megértjük, hogy ez nem feltétlenül a legjobb hír, de ez látszik a legmegfelelőbb lehetőségnek a jelenlegi körülmények között, anélkül, hogy szigorúbb és keményebb intézkedéseket kellene hoznunk, amelyeket végül a tagjaink sínylenék meg.

Köszönjük hűségeteket, megértéseteket és támogatásotokat!

Befolyásoljátok továbbra is a világot!

A Toluna Csapat

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s