Oktatói film – Hogyan lehet pontokat keresni a tartalmakkal a Tolunán

Helló tagok,

Mint azt már Önök is tudják, a Toluna ad tagjainak bónusz pontokat mindennap a jó minőségű Szavazások, Témák, Lájkok és Párbajok létrehozásáért a közösségi oldalon! Tekintsék meg a blogbejegyzés bevezetését a Mindennapi Tartalom bónuszért itt.

Kereshet 100, 500 és 1000 pontot is minden egyes tartalomért amit Ön hozott létre.

Íme a Toluna Csapat tippjei a jutalmazott tartalmakkal kapcsolatban:

  • Mindig adjon hozzá egy vizuális anyagot: Akár a videókat, akár a fényképeket kedveli, mindig tegyen egy vizuális anyagot a tartalmaihoz azok létrehozásakor a Tolunán. Nincs kéznél egy fénykép vagy egy videót? Nem probléma, egyszerűen kattintson a videokamera vagy a fényképezőgép ikonra és használja a beépített keresési eszközt és választhat több ezer jó minőségű kép közül.

4pic

  • Ellenőrizze a nyelvtani és helyesírási esetleges hibákat: közzététele előtt, egy perc alatt olvassa újra, ellenőrizze a helyesírási hibákat az anyagban!
  • Új témák és témakörök: Olvasott egy érdekes főcímet ma reggel? Van valami, amire vár ezen a héten? Hozzon létre egy Szavazást, Témát, Lájkot vagy Párbajt, és beszélje meg a közösséggel. A Toluna mindig értékeli az aktuális és a megfelelő beszélgetéseket a közösségben.
  • Lépjen kapcsolatba más tagokkal : Más tagok szavaztak vagy hozzá fűztek a témájához? Mondja, el nekik “köszönöm” az üzenő falon keresztül vagy fűzzön megjegyzést hozzájuk, hogy a társalgás folytatódjon! Minél érdekesebb a téma amelyik a közösségbe kerül, annál inkább nő a részt vevő tagok száma és … annál jobb! Mi adunk pontokat a Témákhoz fűzött véleményekért, ezért ne habozzon, hogy megvédje a saját szempontját, vagy megjegyzést fűzzön valaki máséhoz.

Reméljük, hogy ez segít, hogy létrehozza a következő Szavazást, Témát, Lájkot, vagy Párbajt az oldalon, vagy a mobil alkalmazáson! Alig várjuk, hogy lássuk mit hozott létre a közösségben.

Találkozunk hamarosan a honlapon!

A Toluna Csapat

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s