Oktatói film- Hogyan hozzunk létre tartalmat a Tolunán

Kedves tagok,

Ha van egy pár szabad percük, ennek a bemutatónak a végén, követhetik a 20 perces web-es szemináriumot is, hol a Közösségi Menedzser tesz egy teljes felülvizsgálatot az oldalon és néhány érdekes tippel látja el Önöket, amelyek segíthetnek, hogy élvezhessék a Toluna a legteljesebb mértékben.

Most folytassuk a tartalom létrehozása című bemutatóval.

A Toluna közösség kínál a tagoknak egy esélyt, hogy a saját tartalmaikat tegyék fel az oldalunkra, és hogy kapjanak visszajelzést a több millió tagunktól. A tartalom létrehozása platform lehetővé teszi a tagoknak, hogy hozzanak létre Szavazásokat, Témákat, Lájkokat és Párbajokat, rá kattintva a kívánt tartalom típusára.

Kereshet 100, 500 vagy 1000 pontot is minden létrehozott tartalomért.

Miután elsajátította, hogyan kell létrehozni tartalmakat, kattintson ide, hogy megtanulja, hogyan lehet pontokat kapni alkotásaiért.

output_eignxu

Tartalmának létrehozásához, kövesse az alábbi két lépés egyikét:

 • Egyszerűen kattintson a Létrehoz Gombra, az oldal jobb felső sarkából, vagy…
 • A honlap főoldalán, kattintson a “Mondjon valamit” szakaszra, hogy megnyissa a létrehozási ablakot és már indíthatja is.

Mi az a meghatározása, a tartalom típusoknak?

A Szavazás egyetlen kérdés több válasz lehetőséggel .

 • Mit gondol, a globális felmelegedés egy rövid távú veszélyt jelent, vagy egy hosszú távú veszélyt?
 • Rövid távú veszélyt
 • Hosszú távú veszélyt
 • Mindkettő, rövid és hosszú távú veszélyt is
 • Egyiket sem – nem fenyegeti az emberiséget
 • Nem tudom

A Téma egy nyílt vita, ahol a felhasználók megoszthatják véleményüket, vitát létrehozva.

A Téma egy a tárgy mezőben feltett kérdéssel jön létre, majd hozzá less adva néhány szó magyarázat képen és aztán akár nyomon is követheti a kérdést a “Saját véleményem” részlegben.

 • Az Ön kérdése: A szociális média oldalak közelebb hozzák az embereket egymáshoz, vagy azok rossz helyettesítői a valódi életben a kapcsolatoknak?
 • Az Ön véleménye: Szerintem a szociális média oldalak az embereket közelebb hozzák egymáshoz, ha ezt kísérik a szociális kirándulások és a valós kapcsolatok is. Te mit gondolsz?

A Párbajok segítségével Ön összehasonlíthat 2 dolgot, így a közösség segítségével könnyebben választhat. Összehasonlíthat 2 képek vagy videót, és megtudhatja, melyik az amelyiket a közösség preferálja.

 • DVD vagy online streaming?

Hozzon létre egy Lájkot, ha meg akarja tudni, hogy a közösség, hogyan vélekedik egy adott tárgyról vagy témáról , csak egyszerűen csak adjon hozzá egy képet vagy videót, és lássa mit mondanak a többiek.

 • Smoothie alapú étrend?

Ne felejtsen el hozzá adni képeket és videókat a tartalmához, hogy az vonzóbbá váljon.

Ha egy képet vagy videót szeretne feltenni, egyszerűen kattintson a kamera ikonra, vagy a videokamera ikonra, majd feltöltheti a saját fotóit, vagy használja a keresőt. Kattintson ide a teljes leírásért, arról hogyan kell hozzáadni a képeket / videókat.

* Gyors Tipp * Egy tartalom, amely tartalmaz egy fényképet vagy videót általában sokkal érdekesebb a tagok számára, mint azok, amelyek nem tartalmazzák ezt a funkciót. Az is tény, hogy a Toluna csapat tagjai is küldhet Önnek néhány bónusz pontot ezekért a tartalmakért.

output_7wam4k

Kategória hozzáadása

A Toluna megköveteli, hogy válasszon egy kategóriát a tartalmának. Lépjen rá az ikonokra, hogy lássa azok jelentését. Ha nem biztos benne, hová kategorizálja a tartalmát, akkor mindig kattintson az “Egyéb” jelentésű föld ikonra .

Hol találom meg az általam létrehozott tartalmat?

Miután a Téma, Szavazás, Lájk vagy Párbaj megjelenik, Ön rajta tarthatja a szemét az eredményeken a profil oldalára lépve vagy menjen a “Tartalom oldalra” a legördülő menüben a profil képe alatt.

itt

Köszönjük, hogy olvasott egy kicsit a Tolunárol, és várjuk, hogy újabb információkat nyújthassunk Önnek a jövőben.

Ha további kérdése van és szeretné tudni a választ? Nyugodtan hagyja itt őket.

Minden jót,

A Toluna csapat

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s