Üdvözöljük a Toluna oldalán!

Helló tagok!

Gratulálunk Önnek az új Toluna élményt választásáért. A Toluna egy közösség, amely elkötelezett ahhoz, hogy az Ön véleménye publikussá váljon! Tagjaként Önnek egy csomó kérdése kell legyen! Ennek az üzenetnek az a célja, hogy fedezze az Ön összes alap kérdését.

Kérdőívek : Mik azok?

kerdoiv

A kérdőívek az ügyfeleink által lettek létrehozva, akik többnyire piackutató ügynökségek. Legtöbbször a felmérések 15 és 20 perc között tartanak és általában a részvételi jutalmat a felmérés lezárása után kapja meg. A felmérések célja az, hogy begyűjtse az Ön véleményét a nagy fogyasztói márkák termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban , és a véleménye közvetlen hatással lesz a vállalatokra és arra ahogyan azok forgalmazzák az új termékeket és szolgáltatásokat az Önhöz hasonló fogyasztók számára. Ön elérheti ezeket a kérdőíveket a Kérdőív központban vagy a meghívás által amit küldünk Önnek e-mailben.

Hogyan kezdjem?

Kezdetként számos tevékenységet ajánlanánk:

Profil és a fiók beállításai: frissítse fel a profil képét , a személyes adatokat és a fiók beállításait, ide kattintva; Ön elérheti ezeket a beállításokat bármikor a “Fiókrészletek” részlegben a navigációs sávban.

Profil Kérdőívek: Ezek megérnek pár száz pontot, ami egy szép kezdetet nyújt,  az első jutalmához.

** Belső tipp ** Töltse ki a profil kérdőíveket és nagyobb esélye lesz, hogy ki legyen választva a konkrét kérdőívekhez.

Nézze végig a hasznos forrásokat:

A ) A GYIK egy nagyon fontos információ forrás; tartalmaz gyakori kérdésekre adott válaszokat, amelyeket a Toluna tagjai vetettek fel.

B) A Blog a legjobb módja annak, hogy lépést tartson minden legújabb Toluna hírrel és közleménnyel ; elérheti, bármikor az oldal alján található link által, vagy használhatja az Újdonságok linkeket a Kezdőlap alján .

C) A mi Adatvédelem Politikánk és az oldal Felhasználási Feltételei biztosítják Önnek az összes jogi információt amikor kell, és újra lehet őket nézni bármikor a honlap oldalai alján található link által.

D) Kapcsolatfelvétel A Tolunával: ha sajnos nem találja meg az információt, amit keres ezeken a forrásokon, kapcsolatba léphet velünk, ide kattintva.

Mint látható, van sok tennivaló és fel fedezni való a Toluna oldalán; reméljük élvezi az oldalt, és várjuk a gondolatait, észrevételeit, és kérelmeit !

A Toluna csapat

Advertisement
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s